Май месец си отива твърде студен, но сме все по-близо

...
Май месец си отива твърде студен, но сме все по-близо
Коментари Харесай

Времето на проф. Рачев: Май месец си отива твърде студен

„ Май месец си отива прекомерно леден, само че сме все по-близо до температури, типични за юни. “ Това сподели климатологът проф. Георги Рачев в утринния блок на bTV „ Тази заран “.

Той добави, че месецът си отива с минус 2 градуса под актуалната норма.

Денят към този момент е 15-часов, слънцето е мощно. Западна България е преовлажнена от многото превалявания. На изток има повече слънце, само че температурите не са безпределно високи, сподели още Рачев.

 Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми 2 мин. Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми  Вижте отговорите от матурите по избираем предмет 2 мин. Вижте отговорите от матурите по избираем предмет  Технически проблеми на матурите по избираем предмет 2 мин. Технически проблеми на матурите по избираем предмет  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  След като bTV си купи правилните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и Министерство на вътрешните работи започнаха следствие 2 мин. След като bTV си купи правилните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и Министерство на вътрешните работи започнаха следствие  Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми 2 мин. Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми  Вижте отговорите от матурите по избираем предмет 2 мин. Вижте отговорите от матурите по избираем предмет  Технически проблеми на матурите по избираем предмет 2 мин. Технически проблеми на матурите по избираем предмет  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  След като bTV си купи правилните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и Министерство на вътрешните работи започнаха следствие 2 мин. След като bTV си купи правилните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и Министерство на вътрешните работи започнаха следствие

Съществени превалявания се чакат в сряда и четвъртък.

Очаква се повече слънце в петък, събота и неделя. Като следобяд не са изключени леки превалявания.

Максималните температури - сред 22 и 27 градуса

В София през днешния ден ще е относително топло, а пикът на дъждовете ще е в четвъртък. На 24 май ще е леко облачно, сподели още Рачев.

В Пловдив температурите ще са високи, само че и там в сряда и четвъртък ще вали. Във Варна се чака хубаво време със слънце, следобяд може да се заоблачи. В Русе – основни превалявания, само че с високи температури до 25 градуса.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР