ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — Законодател от Калифорния, подкрепен от бившия

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — Законодател от Калифорния, подкрепен от бившия
Коментари Харесай

Подкрепян от Тръмп законодател, окръжен шериф се изправят срещу овакантеното място на Маккарти в Камарата на представителите на САЩ в Калифорния

ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — Законодател от Калифорния, подсилен от някогашния президент Доналд Тръмп, и областен шериф, обещаващ да се бори за по-строга сигурност на границите, са съпоставени на специфични избори във вторник, с цел да се реши кой ще довърши остатъка от мандата на сваления някогашен ръководител на Камарата на представителите Кевин Маккарти, който продължава до януари.

Членът на Държавното заседание Винс Фонг и шерифът на окръг Туларе Майк Будро, и двамата републиканци, се борят за овакантеното място в 20-ия конгресен окръг в региона на фермите в Сентрал Вали на щата. Окръгът, който пресича елементи от Бейкърсфийлд и Фресно, е най-силното място в камарата на републиканците в мощно демократичната Калифорния.

Поради присъединяване на Тръмп, конкуренцията ще бъде следена като допустимо пълномощие гласоподаване на някогашния президент въздействие, до момента в който се насочва към съвсем сигурен мач против президента Джо Байдън през ноември.

Тръмп поддържа Фонг през февруари, като го назова „ същински репуб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР