ЦСКА почти сигурно ще се лиши от услугите на двамата

...
ЦСКА почти сигурно ще се лиши от услугите на двамата
Коментари Харесай

ЦСКА разкарва двамата си капитани?

ЦСКА съвсем несъмнено ще се лиши от услугите на двамата си капитани - Юрген Матей и Амос Юга, след приключването на сезона.

Както е известно, първи избор за лентата е нидерландският централен бранител, само че поради проблемите му с травми през по-голямата част от акцията тя бе на ръката на национала на Централноафриканската република.
 ЦСКА означи рождения ден на Борис Станков на мача против Крумовград
ЦСКА означи рождения ден на Борис Станков на мача против Крумовград

Ето детайлности

Така ще бъде и в оставащите два или три мача, защото бранителят е с нова контузия - този път в петата.

Огромна е вероятността 31-годишният Матей към този момент да е изиграл последния си дуел с алената фланелка, защото договорът му с клуба изтича през лятото.

През цялата есен той се възстановяваше от тежка травма в коляното, а напролет е бледа сянката на себе си от първите два сезона на " Армията ". Освен това не съумява да се опази от нови травми.

Високата му заплата и претенциите за титулярно място пък са други фактори, които фрапантно понижават възможностите контрактът му да бъде продължен.

Той ще напусне Борисовата градина като свободен сътрудник и най-вероятно ще продължи кариерата си в своята татковина.
 Гочето за ЦСКА: Много въпросителни, малко отговори...
Гочето за ЦСКА: Много въпросителни, малко отговори...

" Преди, когато се загубеха точки, когато имаше поредност от слаби резултати и игри, ставаше гражданска война! А в този момент... "

Договорът на Юга пък е за още два сезона. Той също е на 31 години и въпреки да е съществена част от състава, и с него ще бъде потърсена разлъка. На терена той е доста рисков футболист, който, когато не е във форма, носи повече минуси, в сравнение с плюсове в представянето на отбора.

Освен това думата му не се чува в цялата съблекалня и е считан за " ухо " на предходната власт. Затова и проектът в Борисовата градина е през идващия сезон африканецът да не носи аления екип.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР