Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели след инфарктната победа

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели след инфарктната победа
Коментари Харесай

Стоилов: Левски трябва да бъде умен и дисциплиниран в реванша

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов показа след инфарктната победа с 1:0 като посетител на малтийския Хамрун Спартанс в първи мач от третия квалификационен кръг на шампионата Лига на конференциите, че желае в реванша отборът да играе прекрасен футбол.

Специалистът показа, че на Левски му е остарял проблем завършващият удар, само че преимуществото в играта е по-важно.

"Имахме 4-5 обстановки да вкарахме гол, не можахме (да вкараме). Това е остарял наш проблем. Да, допуснахме една (опасна) офанзива, само че в европейски мачове това предимство е значимо. Трябва обаче да изиграем още по-добре реванша.

"И с този гол си е победа. Успяхме да го вкараме в последната секунда и не трябва да съжаляваме, а да мислим за възобновяване, тъй като имаме мач за шампионата. Левски не може да подценява който и да е мач, а да бъде интелигентен и порядъчен, изключително пред лична аудитория.

"Самият аз споделих, че с Хамрун сме почти на едно равнище и който играе по-добре тактически, той ще завоюва. В реванша Левски отново ще играе футбол. Няма да бъдем кой знае какъв брой свежи в шампионата, само че не се окайвам. Проблемът след европейските мачове е прочувствен, а не физически ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР