Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов обяви, че остава в

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов обяви, че остава в
Коментари Харесай

Стоилов остава, Сираков бесен на съдийството

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов разгласи, че остава в клуба поради почитателите, само че изрази и недоволството си от ръководството на клуба. Преди него мажоритарният притежател Наско Сираков заплаши Съдийската комисия на БФС, че ще пристигна с 20 хиляди индивида и " камък върху камък няма да остане ".

" Много пъти споделих, че не съм се върнал в българския футбола, а в Левски. Това ми бе изказваното на стълбичката - стартира Стоилов. - Няма да напусна на Левкси най-много, тъй като последователите не го оставят и аз няма да ги оставям тях. Бях удовлетворен от представянето на тима, от Левски, не разясня победа или загуба. Отбор, който ни накара да се гордеем и радваме. Аз не желая да разясня съдиите, само че не разбрах за какво Хосе беше изпъден. Това е към този момент поредност от срещи, дано те си разясняват нелепостите.

Съжалявам, че си изпуснах нервите, макар че имаше провокативно държание от съперниците към наши футболисти. Опитваме се да учим да се държат добре, за тях съперник и арбитър не съществуват, съществува единствено положителната игра. Мисля, че бях толкоз печален, тъй като ще пропусна идващия мач, което е най-негативното нещо, което се случва, само че не съумях да устоя на хилядите неща, които се събраха напоследък ”, съобщи Мъри.

" Не ми харесва ръководството и би трябвало да го подбрим. Няма да ви споделям, че всичко е наред, нищо не е наред. Не мога да неистина хората, пристигнах, с цел да споделям истината и това ще е докрая. Една от аргументите да си изкарам нервите е може би това. Има хиляди неща, които трбява да се изчистят и да се оправи клуба - спонсори, управление. Не чувствам задоволително доверие в метода на моята работа, това е истината. Единствената борба, която мога да загубая е на терена, само че борба за истината в Левски няма да изгубя скоро. Когато се основава напрежение, в никакъв случай не е добре ”, добави треньорът.

“Една безспорна воня и помийна яма, която би трябвало да бъде изчистена ". Това сподели за Съдийската комисия Наско Сираков.

" Ние няма да дойдем 50 индивида, ние ще дойдем 20 000 и ще изметем всичко. Това всичко е за следващ път. Провокират ни играчите по цели мачове. 100-процентова дузпа за нас, въобще не го гледат ВАР. На Хосе Кордоба не му подвигат два картона за погрешно дишане, а за вярно. Ясно е, че е поради мача с ЦСКА. Не ме интересува дали унгарци или китайци ще ръководят тази комисия - българският футбол би трябвало да се оправи. Ще дойдем 20 000. Камък върху камък няма да остане ”, заплаши Сираков.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР