Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов изненада с титулярния си

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов изненада с титулярния си
Коментари Харесай

Талант на Левски с международно признание

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов изненада с титулярния си състав за първата контрола през годината. Мъри пусна от първата минута 16-годишния Асен Митков в средата на терена против Гурник (Забже). Младокът изцяло оправда доверието и изигра страховит мач против поляците. Той показва висока класа, отличен надзор над топката, решително боравене с нея.

Ден след дуела се оказа, че най-голямата международна платформа за гении footballtalentscout.net е оценила по превъзходен метод играча на Левски. Според нея Митков има капацитет да бъде титуляр в топ клуб на Европа, а настрана играта му прилича тази на суперзвездата на унгарския футбол Доминик Собослай, написа Мач Телеграф.

Платформата намира единствено една уязвимост в играта на младока и цялостен куп плюсове. Според нея Митков има проблеми в конфликтите един против един в отбранителен проект.

Плюсовете в играта на халфа обаче са много. Той е определян като доста образован състезател, който намира пространствата сред линиите. Платформата твърди, че Асен има вродена дарба да е "човекът оркестър " в средата на терена.

Асен Митков пристигна на "Герена " от школата на Ботев (Пловдив). Той беше набелязан за трансфер в Левски от някогашния скаут на "сините " Ивайло Петров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР