Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори преди заминаването на

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори преди заминаването на
Коментари Харесай

Мъри: Няма да се случи г-н Спецов да решава какъв ще е Левски, никой от Прокуратурата не е говорил с нас

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов приказва преди заминаването на тима за Боровец, където ще се приготвя за новия сезон. Мъри не пропусна да засегне тематиката и за отговорностите към Национална агенция за приходите, както и появилата се информация, че Прокуратурата прави следствие за черно тото на мача сред “сините ” и Септември (Симитли) за Купата на България.
 Шефът на Национална агенция за приходите: Ако Левски не си заплати отговорностите в период, то към този момент няма да го има Шефът на Национална агенция за приходите: Ако Левски не си заплати отговорностите в период, то към този момент няма да го има
“За мен е значимо, приходите, които влязат от „ Левски на левскарите “, да отидат напряко към Национална агенция за приходите. Другият вид е да търсим богати вложители и спонсори. Да, имаме отговорности към Национална агенция за приходите, които ще опитаме да осъществим. Г-н Спецов да взема решение какъв ще е Левски, няма да се случи. Не е най-хубавото решение за него или за който да е, да се занимава единствено с Левски. На фона на Левски и любовта на хората не би трябвало доста да се заиграваме.

Ще създадем всичко допустимо да почистим отговорностите. Не сме ги натрупали единствено ние, само че тогава Национална агенция за приходите не са ги коментирали. С нас никой от Прокуратурата не се е свързвал. Левски не взе участие в уговорени мачове. Другият тим си носи отговорността. Аз съм „ За “ да дадем пояснения ”, съобщи Стоилов.
 Левски потегля за Боровец в сряда, Мъри ще приказва пред медиите Левски потегля за Боровец в сряда, Мъри ще приказва пред медиите 7 юни | 18:34  Левски пусна треньорския екип на Мъри от финала за Купата на търг Левски пусна треньорския екип на Мъри от финала за Купата на търг 7 юни | 19:32  Левски се раздели с Драган Михайлович Левски се раздели с Драган Михайлович 7 юни | 19:59  Шефът на Национална агенция за приходите: Ако Левски не си заплати отговорностите в период, то към този момент няма да го има Шефът на Национална агенция за приходите: Ако Левски не си заплати отговорностите в период, то към този момент няма да го има 8 юни | 10:03  Мъри: Надявам се да вземем ново попълнение до края на седмицата Мъри: Надявам се да вземем ново попълнение до края на седмицата 8 юни | 11:28  Официално: Бивш пазач на Берое укрепи ЦСКА 1948 Официално: Бивш пазач на Берое укрепи ЦСКА 1948 8 юни | 11:01 1114 0  Директор си потегли от Хебър Директор си потегли от Хебър 8 юни | 10:42 835 0  Официално: ЦСКА - София подписа със сръбски полузащитник Официално: ЦСКА - София подписа със сръбски полузащитник 8 юни | 10:27 6892 26  Двама бяха освободени от лагера на националния ни тим Двама бяха освободени от лагера на националния ни тим 8 юни | 10:17 7320 12  Аргилашки остава в Ботев (Пд) Аргилашки остава в Ботев (Пд) 8 юни | 10:09 865 0  Шефът на Национална агенция за приходите: Ако Левски не си заплати отговорностите в период, то към този момент няма да го има Шефът на Национална агенция за приходите: Ако Левски не си заплати отговорностите в период, то към този момент няма да го има 8 юни | 10:03 11052 82 Виж всички Водещи Новини  Мъри: Надявам се да вземем ново попълнение до края на седмицата Мъри: Надявам се да вземем ново попълнение до края на седмицата 8 юни | 11:28 2558 19  Официално: ЦСКА - София подписа със сръбски полузащитник Официално: ЦСКА - София подписа със сръбски полузащитник 8 юни | 10:27 6892 26  Шефът на Национална агенция за приходите: Ако Левски не си заплати отговорностите в период, то към този момент няма да го има Шефът на Национална агенция за приходите: Ако Левски не си заплати отговорностите в период, то към този момент няма да го има 8 юни | 10:03 11052 82  Лига на нациите продължава с нови четири конфликта Лига на нациите продължава с нови четири конфликта 8 юни | 06:42 11444 1  Двама бяха освободени от лагера на националния ни тим Двама бяха освободени от лагера на националния ни тим 8 юни | 10:17 7320 12 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР