Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович говори преди утрешния мач

...
Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович говори преди утрешния мач
Коментари Харесай

Стоянович: Трябва да намерим схемата за нашия отбор

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович приказва преди утрешния мач на отбора с ЦСКА 1948. Ето какви упования има старши треньорът на "сините " за неделния дуел с новака в efbet Лига.

"Имаме няколко проблеми с контузени футболисти. Сега ще забележим какво става със Славчев. Божинов не е упражнявал цяла седмица. Надявам се да няма повече проблеми след последната подготовка. Не би трябвало да вършим доста промени във всеки мач. Имаме две схеми и можем да ги сменяме по време на мача. Трябва да намерим оптимално положителната скица за нашия тим ".

"Трябва да вкарваме голове. Срещу Етър не направихме добър мач, само че и Етър не е слаб тим. Не можеш да очакваш да отидеш във Велико Търново и да спечелиш. Имахме положителни положения, само че не бяхме съсредоточени в наказателното поле. Имаме проблеми с реализацията и от началото на подготовката. Ако не вкарваме голове, губим точки ".

"Новите попълнения са по-добре физически, само че не са в идеално положение. Трябва да им даваме късмет да играят, с цел да влязат във форма. Възможно е на следващия ден Бари да стартира мача. Ще забележим по какъв начин се усеща през днешния ден след тренировката. Робърта е тук, само че не знам какво става с него. Има някакви приказки, които не желая да разясня. Нека мине на следващия ден и стане понеделник. Ако понеделник е тук, Робърта ще остане в Левски до юни ".

"Моята дума би трябвало да има значение, само че не желая да разясня нищо в този момент. Робърта е супер на подготовка и е ужасно стимулиран. Ядосва се самичък на себе си за какво не вкарва голове. Когато искаш нещо прекомерно доста, става проблем. Трябва да бъде по-спокоен в наказателното поле, тъй като има нужните качества ".

"Засега всичко е обикновено в тима и клуба. Ваши размисли са дали има напрежение сред мен и управлението. ЦСКА 1948 е млад тим и знаят по какъв начин да трансформират схемата в хода мача. Физически имат мощни и високи играчи. Трябва да бъдем деликатни на следващия ден, тъй като са положителни при статични положения. Направихме добър разбор и на следващия ден би трябвало да сме съсредоточени ".

"Със сигурност този Левски е по-различен от оня Левски, на който бях треньор преди две години. Няма съпоставяне. Имахме футболисти като Тиам, Обертан, Кабрал, Холмар. Знаете какво желая да кажа. Футболисти, които сами печелеха мачовете. Сега не е по този начин. Имам по-малко футболисти, които могат да вкарат гол. Тук сме да стабилизираме тима ".

"Много далечна е първата шестица за Левски. Ако желаеме да сме там, би трябвало да спечелим всичките мачове, а някой да загуби. Трябва да вървим мач за мач и да намерим играта си. Търсим успеха във всеки мач. В предходния мач с ЦСКА 1948 не бях треньор. Краев и братята Цоневи бяха и са значими за Левски. Стайн Спиерингс също беше. Трябва ни малко време да се сработим с новите футболисти, които пристигнаха. Да намерим естетика. Следващата седмица за нас е доста значима - за шампионата и за Купата. Първо би трябвало да помислим за утрешния мач ".
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР