Старши треньорът на Левски отказа да коментира провелото се Общо

...
Старши треньорът на Левски отказа да коментира провелото се Общо
Коментари Харесай

Стоилов: Ще ви кажа решението си утре или вдругиден

Старши треньорът на Левски отхвърли да разяснява провелото се Общо заседание на акционерите и отстраняването на изпълнителния шеф Иво Ивков. Той съобщи, че на следващия ден или вдругиден ще разгласи решението си, което „ няма да е изненадващо “.

„ Сега разбрах какво желаят да ме питате и какво се е случило на Общото заседание. За мен персонално е по-важно, че Левски има след два дни мач. Или на следващия ден, или вдругиден ще ви кажа каквото имам да ви споделям и моето решение. По-важно е мачът да мине и по-късно ще разберете всичко. Отборът би трябвало да се концентрира. Всичко ще разберете на следващия ден или след мача. Не желая преди мача да има напрежение ", сподели Стоилов. 
 
„ Разбрах единствено откъслечни етапи. Другият ден ще разясня каквото имам да споделям. Това, което се е случило с тима на Левски през последната година, е видно. Всичко е видно на книга, на бележник и на терена. Не мога да знам от там нататък какво е станало ", добави той. 

„ Няма да ви изненадам кой знае какъв брой с моите отговори на следващия ден. Да забележим мача. В момента най-важното е Левски да завоюва мача в събота с Локомотив София. Моите отговори няма да избягат. Умни хора сте, ще разберете защо става въпрос ", сподели още наставникът на " сините ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР