Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов не скри задоволството

...
Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов не скри задоволството
Коментари Харесай

Тити: Показахме характер и доказахме, че в тима ни има химия

Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов не скри задоволството си след успеха на тима му със 79:77 против Берое в Стара Загора в дербито от втория кръг на Националната баскетболна лига за мъже.

" Много забавен мач. Смятам, че и домакините да бяха спечелили нямаше да бъде несправедливо. Берое господства през по-голямата част от второто полувреме. Ние обаче показахме темперамент и доказахме, че в отбора ни има химия, което ни оказа помощ на два пъти да се върнем след закъснение от 8 точки. В последните секунди беше лотария. Имаше доста неточности, само че считам, че би трябвало да сме удовлетворени от старанието.

Ние доста се скъсихме след травмата на Йордан Минчев. Липсваха ни и Чавдар Костов, и Асен Великов. В доста дълги интервали от срещата играха млади играчи за нас. Имаше противоречива обстановка в края на мача. Изхождайки от големия опит на Мартин Хорозов допускам, че е отсъдил вярно.

Убеден съм, че ние имаме доста огромни запаси. Берое са по-подготвени от нас. Ние компенсирахме тяхната физическа мощ с доста себераздаване. Този тим е привикнал да побеждава. В Самоков още веднъж се върнахме след закъснение, което приказва, че този отбор има темперамент. Това е извънредно скъп мач за нас. Отборът на Берое в последните години постоянно имаше доста скъпи селекции, което носи съответната отговорност. Днес те залагат на по-млади състезатели и това смъква от напрежението и упованието. Смятам, че победихме на два терена, на които е доста мъчно. Ние започнахме с летящ старт. Важна победа ".

" Беше доста оспорван мач. Поздравявам Берое. Изключителен мач се игра, само че ние победихме. Доволен съм от играта ни, макар че бяхме без няколко основни играчи. Радващото е, че излязохме от тази ситуация”, разяснява Константин Тошков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР