Старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев, в пълен противовес с

...
Старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев, в пълен противовес с
Коментари Харесай

Дерменджиев похвали Пенев и заяви: Не участваме в заговори

Старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев, в цялостен контраст с наставника на ЦСКА Любослав Пенев, моли съдиите да бъдат оставени на мира, с цел да свирят каквото виждат. Двата отбора ще се изправят един против различен в събота, 20 април, от 17.15 часа на Националния стадион „ Васил Левски” в среща от плейофите на Първа лига.

Треньорът на „ сините” похвали своя конкурент – Любо Пенев – като съобщи, че е подобрил играта на ЦСКА. Георги Дерменджиев отхвърли клубът да е част от какъвто и да било скрит план против „ червените”.

„ Не мисля, че мачът с Лудогорец е бил пораженчески, имаме проблеми с контузени играчи и осъдени, други се връщат, ще има 11 индивида на терена. В един подобен мач, като този с ЦСКА, няма любимци. Отборите са тренирани добре, известно е каква е цената на мача. Физически и двата отбора ще бъдат на положително ниво”, показа треньорът на Левски.

„ ЦСКА ще бъде доста съсредоточен. Мачът им с Ботев Пд за Купата няма нищо общо, мисля, че даже го бяха подценили леко, само че дуелът в този момент ще е друг. Трябва да се концентрираме върху това какво ще покажем на зеления терен, с цел да може почитателите да бъдат удовлетворени от играта ни.”

„ Любо Пенев е добър треньор, той умее добре психически да влияе на играчите, да им откри добре позициите, има визия за тима, качеството на игра доста е усъвършенствано на ЦСКА, по тази причина считам, че би трябвало да създадем добър и зрелищен мач.”

„ Не съм чел и няма по какъв начин да вземам участие в такива неща (заговори против ЦСКА – бел.ред.), това е несъвместимо с името Левски. Имаме контузени, осъдени, даже не сме говорили против съдиите, за какво не е свирена дузпа и така нататък Искаме да изиграем мачовете, които остават на положително равнище. Не акордирам тима психически на такава тематика, желая играчите да излязат и да играят.”

„ Може и самостоятелно да се получи по този начин, че да се реши мачът, а може и отборно. В тези мачове тимът би трябвало да бъде стилен и в офанзива, и в отбрана. Надявам се да не повтаряме самостоятелните си неточности. Като заряд, и този мач одобрявам като останалите, желая играчите да бъдат съсредоточени и да зарадваме почитателите с добра игра.”

„ Искам съдиите да ги оставим да свирят обикновено, доста ги разясняваме преди и след мачове, дано да ги оставим да свирят това, което виждат. Важен е мачът за нас, всички точки са значими за нас.”

Относно бъдещето на вратаря Николай Михайлов, Дерменджиев сподели: „ Николай Михайлов е състезател на Левски, ще бъде състезател на Левски, а всичко останало е нечиста сделка.”

„ Видеото с Иван Горанов е от преди 4 години. Това е обикновено момче, което е прекомерно ангажирано и тренира съзнателно, целият тим сме зад него. Оттук натам вие знаете за какво в този момент го демонстрират и пускат видеото. Но той е осъден за този мач особено.”

„ Станислав Костов има дискомфорт в коляното, само че болката не е таква, че да не може да играе”, приключи Дерменджиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР