Старши треньорът на Левски Делио Роси призна, че тимът ще

...
Старши треньорът на Левски Делио Роси призна, че тимът ще
Коментари Харесай

Делио Роси: Не търсим количество, а качество


Старши треньорът на Левски Делио Роси призна, че отборът ще опита да се укрепи с 2 или 3 класни попълнения през лятото, съобщи кореспондент на БГНЕС. Днес „ сините “ се събраха за първа подготовка от подготовката си за новия сезон, а в неделя тимът отпътува на лагер в Правец, където ще остане до 5 юли. В този интервал Левски ще изиграе три контролни срещи – против Хебър, Септември и украинския Олександрия.

„ Не би трябвало да приказваме за количество, а за качество. Затова няма смисъл да взимаме доста футболисти. На базата на показаното от нас предходната година считам, че привличането на 2-3 доста положителни футболисти би могло да усъвършенства доста представянето на целия тим. Затова търсим в действителност качествени играчи “, разяснява италианският експерт, който ще стартира втория си сезон отпред на столичния гранд.

„ Вече съм доста по-наясно и по-добре осведомен със обстановката в клуба и с моите футболисти. Може би след всички тези месеци би трябвало да стартираме от положителното, което успяхме да създадем, само че също по този начин и да наблегнем на тези неща, които би трябвало да подобрим.

През втората част на шампионата играта ни се усъвършенства и то много. Сега би трябвало да работим, с цел да заличим преднината на тимовете, които финишираха пред нас в класирането. Ще дам всичко от себе си, с цел да подобрим доста повече представянето си спрямо предходната година, тъй като съгласно мен предишния сезон не бе добър нас.

Италианският експерт призна, че за момента приоритет пред „ сините “ ще са мачовете в европейските клубни шампионати. За нас акцията стартира на 12 юли, когато имаме мачове от предварителните кръгове на Лига Европа и по тази причина сега те са нашият приоритет “.

Опитният ментор разяснява и напускането на един от водачите на тима в последните години Роман Прохазка, който ще продължи кариерата си в първенеца на Чехия Виктория Пилзен.

„ Съжалявам, че Прохазка си потегли, както и че договорът на Панайотов за момента не е възобновен и евентуално той също ще напусне. Но и двамата ще бъдат сменени с футболисти, които са по-добри. Никой в този тим не е незаместим, включително и аз “. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР