Старши треньорът на Краснодар Мурад Мусаев прие спокойно загубата с

...
Старши треньорът на Краснодар Мурад Мусаев прие спокойно загубата с
Коментари Харесай

В Краснодар не се отчайват от тежката загуба

Старши треньорът на Краснодар Мурад Мусаев одобри умерено загубата с 0:4 от Челси. Той посочи, че е удовлетворен от представянето на своя тим през съвсем целия мач, само че в края противникът се е възползвал от физическото си предимство и е стигнал до разгромния триумф.

" Играхме задоволително дисциплинирано през първото полувреме, имахме и няколко положения за гол. Попадението на Челси пристигна от нищото. След почивката вдигнахме темпото, добре контролирахме топката и още веднъж имахме ситауции за гол, само че на това равнище, когато не използваш възможностите си, няма по какъв начин да постигнеш нещо. Смените на Челси се оказаха доста сполучливи, а в края ние към този момент нямахме сили да им се противопоставим ", разяснява Мусаев.

" Доволен съм от играта ни в 75 минути от мача. Бяхме компактни и проведени. При 0:2 не се върнахме обратно с концепцията да не получим още голове, а продължихме да атакуваме ", акцентира треньорът на " биковете ".

" При 0:1 имахме греда, Маркус Берг излезе самичък против вратаря. Не бяхме надалеч от това да изравним. Трудно ми е да кажа какъв резултат би бил подобаващ, значимото е какво написа на таблото в края на мача. Няма да си поръсвам главата с пепел, този мач към този момент е в предишното, ще се постараем да реализираме по-добри резултати в идващите дуели ", добави Мусаев. Шампионска Лига 2 кръг, сряда 28 октомври  Краснодар 0:4краен резулат  Челси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР