Старши треньорът на женския баскетболен тим на Монтана 2003 Николай

...
Старши треньорът на женския баскетболен тим на Монтана 2003 Николай
Коментари Харесай

Треньорът на Монтана: Недопустимо е да направим 22 грешки

Старши треньорът на женския баскетболен отбор на Монтана 2003 Николай Господинов съобщи, че е неприемливо тимът да допусне 22 неточности при загубата от ЖКК Загреб с 57:61 в Хърватия в среща от група „ А “ от постоянния сезон на Адриатическата лига.
 Монтана 2003 загуби гостуването си на ЖКК Загреб в Адриатическата лига Монтана 2003 загуби гостуването си на ЖКК Загреб в Адриатическата лига
" Първо желая да поздравя противника за успеха, заслужена на база на играта. Имахме няколко задания преди мача - да направляваме битката, което не можахме да създадем и да спрем транзицията им в нахлуване. Мисля, че и с двете задания не можахме да се оправим добре. И прекомерният брой неточности, които направихме се отразиха ", разяснява Господинов

" Очаквах подобен мач на база на паузата, която имахме и неналичието на играчи, само че все пак е неприемливо да играем с 22 неточности. Трябва да си извадим поуките, ще изгледаме мача и се готвим за Берое ", приключи Николай Господинов.

Тимът на Монтана 2003 посреща Берое Стара Загора в събота, 3 декември от 18:00 часа в зала " Младост " в Монтана.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР