Старши треньорът на женския баскетболен отбор на Монтана 2003 Николай

...
Старши треньорът на женския баскетболен отбор на Монтана 2003 Николай
Коментари Харесай

Николай Господинов след успеха в Сърбия: Доказахме, че сме по-добрият отбор

Старши треньорът на женския баскетболен тим на Монтана 2003 Николай Господинов остана удовлетворен от триумфа над Дуга в Сърбия с 62:54 в следващ мач от постоянния сезон в Адриатическата лига.

„ Получи се един доста здрав мач на база на заряда, който имаше. Стана невероятна борба с доста отбрана, битка и сила. Въпреки 24-те неточности, които имаме ние, успяхме да победим и да потвърдим, че ние сме по-добрият тим. Въпреки, че Анджелика Митрашинович е на седмица тренировки от 3 месеца отвън игра, а Моник Рийд играе с травма в коляното и не е упражнявала от месец, доказахме, че този тим има капацитет, в случай че сме всички здрави и упражняваме дружно. Ако това се бе случило, мога да се подпиша, че този отбор нямаше да има загуба в Адриатическата лига “, разяснява Господинов след дуела в Шабац.
 Монтана победи сръбския Дуга като посетител в Адриатическата лига Монтана победи сръбския Дуга като посетител в Адриатическата лига
„ Надявам се от тук нататък играчите да се възстановят, да имаме опцията да работим крепко и да гоним нашите цели. Пожелавам триумф на тима на Дуга и се надявам да се забележим още веднъж в идващия стадий. Благодаря на домакините за положителното гостолюбие, за отличните условия, които ни бяха подсигурили “, сподели още наставникът на Монтана 2003.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР