Старши треньорът на изрази мнението си след победата на сините

...
Старши треньорът на изрази мнението си след победата на сините
Коментари Харесай

Гошо Тодоров: Започва да ми писва от интригите, ще кажа събота след мача за тях

Старши треньорът на изрази мнението си след успеха на " сините " над в мач за 1/16-финалите за Купата на България. Столичани се постановиха с 4:1 като посетители, само че Тодоров разкритикува част от своите футболисти, като съобщи, че би трябвало да си създадат действителна самокритика.

" Аз споделих, че ще играят хора, които са играли по-малко. Българинът постоянно има искания, само че трябваше да се види в какво положение са и дали мога да разгадавам на тия хора. Искам да поздравя домакините, сътвориха оптимално положителни условия. Стана празник за града и най-хубавото е, че продължихме напред.

Хубаво е тези момчета да съумеят да направя самокритика за себе си. Има единствено някакви голи искания. Първото полувреме не бе много положително. Второто направихме хубави неща, само че не това е най-важното, а методът на игра. Имаше хора, които не са на типичния си пост, само че няма какво да създадем, това е. Не е най-хубавият терен, на който сме играли, само че това не е опрощение.

Ние позволяваме постоянно такива хлапашки неточности, по тази причина и загубихме със. Но това са грешките на растежа и по тази причина доста малко хора желаят да работят с млади футболисти. С опитния можеш да постигнеш някакви резултати, с млади постоянно се получават такива неща. Лошото при нас е, че постоянно се получават тези неточности.

Мачът със Славия бе тежък, играхме 55 минути с човек по-малко. Опитвахме се да обърнем мача. Хвърлихме доста сили. Ако водехме и трябваше да се отбраняваме, щеше да е по-различно. Имаше отмалялост и е добре, че оставих няколко хора да почиват. Практиката ми демонстрира, че тези, които са играли в сряда, в събота са по-слаби. Очаква ни тежък мач с и би трябвало да създадем всичко допустимо, с цел да победим.

На мен ми е ясно, че ми би трябвало самообладание. Независимо, че претърпявам всичко. И през днешния ден подобен мач още веднъж го преживявах. Единствено ме нервират интригите и от тях почва да ми писва малко. Ще ви кажа събота след мача за тях ", съобщи Тодоров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР