Старши треньорът на Иран Карлош Кейрош обяви, че ще остане

...
Старши треньорът на Иран Карлош Кейрош обяви, че ще остане
Коментари Харесай

Карлош Кейрош ще остане начело на Иран

Старши треньорът на Иран Карлош Кейрош разгласи, че ще остане отпред на националния тим, макар отпадането в груповата фаза на Световното състезание.

Иран приключи наедно 1:1 с родината на Кейрош - Портгуалия, в последния си мач от група " В ", като пропуск от чиста позиция на Тарик Мехди в последните секунди лиши персите от успеха и класиране за идващия стадий.

" На мен ми бе оказана достойнството да получа предложение за нов контракт, което ще приема ", сподели Кейрош.

Португалецът обаче остана засегнат от съдийството в мача и съобщи, че Кристиано Роналдо е трябвало да бъде изпъден в 82-рата минута.

" Нашата фантазия завърши с този мач. Поздравявам Португалия, от през днешния ден нататък ще поддържам тях на международното. Но не желая да разясня съдийството. Системата за видеоповторения е много неразбираема и не разбирам това, което се случи. Роналдо бе за червен картон. Мачът бе спрян, тъй като един състезател удари различен с лакът. Това е червен картон и няма значение дали е против Меси, или против Роналдо. Футболът има свои правила. Тук няма приблизително състояние. Или има удар с лакът, или няма. Не мога да си обясня жълтия картон. Щом се употребява ВАР, няма място за неточности. Мисля, че играчите ми заслужават приветствие за представянето си. Мондиал 2018 3 кръг, понеделник 25 юни  Иран 1:1краен резулат  Португалия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР