Старши треньорът на Хофенхайм Юлиан Нагелсман бе много доволен от

...
Старши треньорът на Хофенхайм Юлиан Нагелсман бе много доволен от
Коментари Харесай

Треньорът на Хофе: Всичко бе срещу нас, съдията свири за Лудогорец

Старши треньорът на Хофенхайм Юлиан Нагелсман бе доста удовлетворен от представянето на своя млад състав в мача против Лудогорец, приключил 1:1. 30-годишният експерт обаче обърна съществено внимание и на съдийските решенията в дуела, които съгласно него са били напълно в интерес на противника. Най-вече претенциите на Нагелсман бяха за игра с ръка на Вандерсон при изравнителния гол.

Много трептене, само че най-после луда наслада за Лудогорец!

"Твърде доста неща през днешния ден бяха против нас, с цел да спечелим мача. Вратарят предотврати гол с игра с ръка отвън наказателното поле, а Вандерсон игра два пъти с ръка преди изравнителния гол. И двете не бяха видени от съдията ", съобщи наставникът на германците.

"С това показване не може да бъдем упрекнати от страна на Истанбул. Младите играчи се оправиха доста добре. Ако не гледахме класирането, изглеждаше като че ли и двата тима се борят за продължение. Всички дадоха всичко от себе си. Непременно искахме да победим, по тази причина в добавеното време изпратихме Грегор Кобел (вратарят б.р.) напред. Напълно удовлетворен съм с представянето ", добави Нагелсман.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР