Старши-треньорът на Хебър Николай Митов сподели задоволството си от спечелените

...
Старши-треньорът на Хебър Николай Митов сподели задоволството си от спечелените
Коментари Харесай

Митов: Стана двуостър мач, имахме и късмет този път

Старши-треньорът на Хебър Николай Митов показа задоволството си от извоюваните по трагичен метод 3 точки в мача с Литекс, приключил 1:0 за пазарджиклии.

" От първото полувреме не мога да бъда удовлетворен, въпреки че в 10-та минута имахме чисто състояние за гол и можехме да поведем. Като цяло обаче бяхме мудни и бавни. След почивката и двата тима подвигнаха оборотите и мачът стана двуостър. Да, Литекс също като нас имаха положения и всичко можеше да се случи. Но когато заиграеш и ва банк рискът е огромен. Играта на Литекс несъмнено не дава отговор на моментното им класиране. Радвам се, че с темперамент и воля спечелихме този мач. Поздравявам Томислав за този негов съдбоносен гол, който остави 3-те точки от мача в Пазарджик. Поздравявам и всички футболисти, че до последно въпреки и с човек по-малко търсеха успеха. В случая ни покри и шансът ", регистрира Митов.

Той призна, че кадровите проблеми лимитират мощно изборът му на състава. " Не желая да се извинявам, само че действително през днешния ден бяхме с 14 индивида. Джеймс Лима го вкарах в последния миг в групата и момчето даде каквото можа. Ние не сме Реал(Мадрид) въпреки всичко. Четири съществени играчи са навън, а те в предходните мачове започваха още от начало. Говоря за санкции Радослав Терзиев и контузените Олег Димитров, Георги Търтов и Мартин Михайлов. За идващия мач пък губим Октай Хамдиев. Това е проблем и няма по какъв начин да не ни се отразява, само че продължаваме да играем мач за мач в търсене на максимума от всяка среща ", съобщи още наставникът на Хебър.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР