Старши треньорът на Гигант (Съединение) - Георги Мечечиев, определи представянето

...
Старши треньорът на Гигант (Съединение) - Георги Мечечиев, определи представянето
Коментари Харесай

Мечечиев: Не сме изпуснали ЦСКА, но си повярвахме

Старши треньорът на Гигант (Съединение) - Георги Мечечиев, дефинира представянето на своите ученици против ЦСКА за Купата на България като доста почтено и показа, че задачата пред отбора е да развива младите играчи, давайки им път към професионалния футбол.

" Не сме изпуснали ЦСКА. След петнадесетата минута момчетата си повярваха и се получиха нещата. Подходихме съществено към този мач и нещата се получиха. ЦСКА имаше 3-4 положения, само че не съм видял съществени пропуски. Моите футболисти стояха добре на терена. Поздравявам ЦСКА ", стартира младият експерт.

" Моят тим се показа доста почтено. Нормално е да се пазиме. Не ни доближи малко класа. Не можем да получим подобен гол. Това е детинска неточност ", добави някогашният футболист на Славия и Локомотив (Пловдив).

" В сряда имаме мач с Димитровград. След това идва пауза. Ние като игра нямаме проблем за професионалния футбол, ние имаме проблеми финансово. Искаме да помогнем на младите момчета да играят в професионалния футбол ", приключи Георги Мечечиев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР