Старши треньорът на е притеснен за състоянието на ново попълнение.

...
Старши треньорът на е притеснен за състоянието на ново попълнение.
Коментари Харесай

Херо притеснен за попълнение от Локо

Старши треньорът на е обезпокоен за положението на ново попълнение. Става въпрос за плеймейкъра на. Той има подписан прелиминарен контракт със заралии, който ще влезе в действие от лятото, когато изтича актуалният му договор с " червено-черните ". Младежкият национал отхвърли да преподпише с Локо, както и отхвърли оферта от за 150 000 лв.. Това не се хареса на управлението на " железничарите ", които го забиха в ням коловоз. Още в края на есенния дял Стефанов стартира да не попада в групата и да тренира настрана. В момента той не води пълноценна подготовка с първия тим и не играе контроли. Всичко това тревожи наставника на Берое. Херо се притеснява, че младият халф съществено ще загуби форма и кондиция.

Димитров е договорил по същата скица още един нов състезател - капитана на Царско слео. Заралии към момента нямат зимно попълнение.
Тази седмица Берое ще изиграе последната си контролна среща от зимната подоготовка. Съперник в нея ще е, а дуелът ще се играе на 6 февруари от 14:00 часа. Първоначално мачът бе плануван за петък.

Това е шеста инспекция за " зелено-белите " от подготовката. До този миг Берое записа 2 победи и 3 загуби. В първия пролетен кръг заралии гостуват на на 13 февруари от 12:30 часа.

" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР