Старши треньорът на Черноморец Балчик Мартин Христов сподели мнението си

...
Старши треньорът на Черноморец Балчик Мартин Христов сподели мнението си
Коментари Харесай

Мартин Христов: Да победиш ЦСКА ти трябва малко късмет

Старши треньорът на Черноморец Балчик Мартин Христов показа мнението си след загубата с 0:3 на 1/16-финалите за Sesame Купа на България.

" За да победиш подобен тим като ЦСКА би трябвало да имаш и малко шанс. Да изтърват положения, някои хора да създадат мача на живота си и да вкараме и дребното, което сътворяваме ", стартира

" Ние излязохме по метод, по който да се опитаме да отстраним ЦСКА. Когато обаче ти тръгне мача по най-лошия метод, най-лошият сюжет, и то при такова недоразумение сред опитни хора. След това малко неприятно. Може би, в случай че бяхме задържали 1:0 до полувремето. Поздравления за момчетата за второто полувреме, играха една концепция по-добре. "

" Случилото се е случило, никого не упрекваме. Имахме проект по какъв начин да се противодейства във фаза отбрана на подобен тим като ЦСКА. Аз от момчетата не мога да не бъда удовлетворен. В доста моменти изнасяха добре топката против такива скъпоплатени футболисти. "

" Позитиви има доста. Видяхте какъв брой хора имаше. Мисля, че за първи път имаше толкоз аудитория, за първи път идва в Балчик подобен гранд. Яд ме е само за първия и третия гол. Гледаме напред, нямаме различен избор. За нас беше благополучие да играем подобен мач ", приключи треньорът на Черноморец Балчик.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР