Изхабени от политическа употреба бастуни им се привиждат патерици. Това

...
Изхабени от политическа употреба бастуни им се привиждат патерици. Това
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Няма да бъда кандидат на БСП, Нинова работеше сре...

Изхабени от политическа приложимост бастуни им се привиждат патерици. Това е в резюме методът, по който мога да разясня всички изказвания на Българска социалистическа партия и съответно на Корнелия Нинова ”, сподели Ваня Григорова. Българска социалистическа партия щеще да има четири общински съветници, в случай че не беше Ваня Григорова и щеше да мечтае за балотаж ”, твърди Григорова.

По думите и, в случай че Българска социалистическа партия има действителни политически цели дано приказват за решенията, които оферират и да спрат битката си вътре в партията.

 

Григорова добави, че това, което се вижда от експертизата на движимостите лица, по делото за оспорения резултат от локалния избор в София, абсолютно сочи към това, че е имало операции на крайните резултати.

 

Преди дни Ваня Григорова разгласи, че влиза в борбата за парламентарния избор. Все още обаче не е ясно към коя листа на партия ще е част.

 

От думите ѝ през днешния ден въпреки всичко излиза наяве в чия листа няма да е - тази на Българска социалистическа партия.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР