Старши треньорът на Черно море Тича“ Галин Стоянов очаква много

...
Старши треньорът на Черно море Тича“ Галин Стоянов очаква много
Коментари Харесай

Патрика притеснен от сгъстения цикъл на мачове в НБЛ

Старши треньорът на „ Черно море Тича “ Галин Стоянов чака доста сложен интервал до края на постоянния сезон в НБЛ. Сгъстеният цикъл от мачове, които предстоят, провокира терзание в клуба, защото младите баскетболисти вземат присъединяване освен в мачовете от програмата на НБЛ. Утре от 18 часа „ моряците “ одобряват водача „ Левски Лукойл “ в зала „ Христо Борисов “.

„ Победата над „ Академик “ (Сф) бе доста значима за нас – показа Стоянов. - Трябваше да се възползваме от проблемите в състава на съперника и да наложим в този дуел мощните страни на нашия отбор. Липсата на двама играчи промени доста образа на „ Академик “. За наша наслада успяхме да ги надиграем, още при започване на дуела се отвори разликата и задатъкът ни мъчно можеше да бъде стопен. За да гоним 8-ото място в класирането, би трябвало да създадем няколко гръмки победи или, просто казано, най-малко две. Домакинстваме против „ Левски Лукойл “, „ Балкан “ и „ Берое “, а гостуваме на „ Спартак “, „ Ямбол “ и „ Академик Бултекс “. Логично е да си зададем въпроса – по какъв начин да се случат тези две победи? Ако е една, не е толкоз невероятно. Но заради обстоятелството, че салдото ни против  отбора на „ Академик “ (Сф) е 1-2 победи, това значи, че би трябвало да търсим триумф и против някой от водачите. Никой не е споделил, че е невероятно, само че несъмнено ще е доста мъчно. Цикълът от мачове е прекомерно сбит. В идващия един месец ние имаме 6 мача в НБЛ, а част от баскетболистите ни се състезават и за ИУ - Варна. Там програмата е напряко немислима, тъй като ще имат 9 дуела. Предстои и Купа на България при юношите старша възраст, което евентуално за нашите момчета е още два мача. Ако някой ми каже по какъв начин могат да бъдат изиграни съответно 17 мача за 33-34 дни, бих му благодарил. В тези мачове ще търсим играчите ни да са в оптимална форма и да не биват убивани с по 30-40 минути игра на мач. “

За идният мач с водача в НБЛ Стоянов има кадрови проблеми, като няма да може да употребява триото „ Мартин “. „ Мартин Стефанов преди 2 седмици получи удар в коляното и би трябвало да почива най-малко месец – съобщи Стоянов. – Мартин Йорданов прекара пневмония, стартира към този момент да тренира и даже взе присъединяване в последния мач, само че не можем да чакаме от него пълноценна игра. Мартин Коцев още не се е завърнал в игра. Той към момента е с разтежение, само че се надяваме от идната седмица към този момент да е в игра. “

„ Левски Лукойл “ е класен тим и го демонстрира в обстановки, когато мачът е изгубен, само че става по този начин, че най-после го печелят. Някой го отдават на шанс, само че не е тъкмо по този начин. В края на всеки дуел играчите осъществят своите кошове и реализират триумфа. И това се случи на няколко пъти през сезона. Важно е против тях да не подходим със боязън. Все отново в редиците на „ Левски Лукойл “ има четирима играчи, които са от школата на Варна “, показа Стоянов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР