Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви, че с

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви, че с
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Неутрализирахме ЦСКА 1948

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев съобщи, че с оглед показаното на терена равенството 0:0 при гостуването на ЦСКА 1948 е било изцяло справедливо.

Два гола във вратата на " моряците " бяха анулирани - поради нарушаване и поради засада, само че през останалото време отборът не позволи съществени неточности в отбрана и Илиев регистрира това.

" Получи се много здрав мач. Искахме да обезвреждаме противника и мисля, че резултатът е действителен, тъй като и те направиха това. Второто полувреме дадохме самодейността. Тогава те пуснаха двама национали на фланговете и това ни сътвори проблеми. Ние нямахме доста варианти в офанзива, само че с групови старания неутрализирахме мощните страни на ЦСКА 1948 ", сподели Илиев. 

" За мача с ЦСКА 1948 тренирахме много статични положения, тъй като на нас те са остаряла уязвимост, а противникът е мощен в това. Но считам, че имаше фаул при първия гол и вярно бе анулиран. При втория гол засадата ни оказа помощ. Беншаа е играл в Алжир като център нападател, той знае по какъв начин да се оправи в тази позиция. По фланговете не успяхме да създадем разлика през днешния ден, само че момчетата се стараха. Знаехме, че не би трябвало да даваме пространства на Евгений Сердюк. Той с тил към вратата не е от най-изкусните играчи. Но успяхме да му затворим пространствата сред крайните и централните бранители. Не мисля, че отсъствието ми от скамейката в предходните мачове е повлияло толкоз доста. Футболистите са тези, които вземат решение мача на терена ", приключи Илиев.
















































--> -->
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР