Пострадалият пътувал с половинката си и детето им с фолксвагенОхранител

...
Пострадалият пътувал с половинката си и детето им с фолксвагенОхранител
Коментари Харесай

Охранител с Ауди настигна семейство на пътя и изрита бащата в главата пред детето и жена му

Пострадалият пътувал с половинката си и детето им с фолксваген

Охранител изрита в главата водач пред детето и брачната половинка му. Бруталните подиуми са се разиграли на пътя Асеновград-Смолян, малко след село Бачково.  Пострадалият пътувал с половинката си и детето им с фолксваген. Те постоянно посещавали майката на брачната половинка му, която живее в село Нареченски бани.

Пътували към обитаемото място, като водачът карал с към 40 км/ч. Пред него имало микробус.

Изведнъж мъжът с фолксвагена усетил удар в лявата част на автомобила. Погледнал и забелязал, че до него се е допряло черно ауди. Натиснал спирачките, но другата кола траяла да го притиска надясно. Така пострадалият спрял вдясно на пътя, а до него и аудито. 

Охранителят, който бил зад кормилото му, излязъл от автомобила си и се насочил към бащата. Отворил предната лява врата на колата му, на висок звук му потърсил сметка за дейностите му, без последният по никакъв метод да е нарушил разпоредбите за придвижване на пътищата. 

Веднага по-късно, без да дочака отговор и без никаква причина, охранителят с аудито нанесъл удар с крайник в лицето му. Жената и детето, което е на 11 година, мощно се изплашили и се разплакали.Биячът се качил на своя автомобил и потеглил с него в посока с. Нареченски бани.

Свидетел на случката станал водача на микробуса. Той изчакал потърпевшият, с цел да му окаже първа помощ, в случай че това се постанова.Последвал сигнал на тел. 112, прецизира " Марица ".  Вечерта нападнатият водач потърсил лекарска помощ в УМБАЛ „ Св. Георги “ в Пловдив, след което се освидетелствал в катедра „ Съдебна медицина “ към същото здравно заведение, като с открити охлузване и кръвонасядане по лицето. След това депозирал и заявление в полицията в Асеновград, по което след осъществена проверка било формирано наказателно произвеждане.

Шофьорът-нападател бил открит. Магистратите му наложили санкция в размер на 1500 лв.. Той няма предходни осъждания, само че като отегчаващи вината обстоятелства съдът решил съответните дейности и подбуди преди осъществяване на закононарушението, както и обстоятелството, че същият е имал опасно поведение с колата си и изцяло неоснователно е предизвикал телесната щета на потърпевшия.

Охранителят ще би трябвало да заплати и над 330 лева на Министерство на вътрешните работи за разноски по делото.

" Причините за осъществяване на закононарушението са неналичието на възприятие за отговорност от страна на обвинения във връзка с личните му действия и действия и незачитането на открития в страната правов ред, и по-специално на нормите регулиращи публичния ред, спокойствието и личната цялост на жителите ", споделя съдът в претекстовете си. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР