Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев не скри, че

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев не скри, че
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Със сигурност трябваше да победим

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев не скри, че е сърдит от загубата на точки при гостуването на Етър от 23-тия кръг на Първа лига. Срещата приключи 1:1, а експертът означи, че промените, които е направил, не са дали търсения резултат. Все отново наставникът добави, че не може виновността да се хвърля върху тях и добави, че такива неща се случват във футбола.

„ Със сигурност трябваше да победим. През цялото време търсехме превръщане на мача. Като самообладание и придвижване на топката първата част бе добре, само че нямахме паса напред. През втората част водихме отново играта, хвърлихме доста сили в тия контраатаки. Като останахме с човек повече, трябваше по-бързо да зараборим с топката. Направихме смени, които не дадоха резултат. Може би там не можахме да реализираме, успеха. 20 минути бяхме с човек повече. Тези смени трябваше донесат прохлада и скорост, само че не се получи. Случва се. Така бяхме подготвили нещата, да влязат хора, които могат да вземат решение мачове, само че не се случи “, проучва Илиан Илиев в изявление пред Диема Спорт.

 „ При нареждането не трябва да позволяваме неточности. Може да стане самостоятелна изява на футболист, само че при нареждането не бяхме добре и по този начин ни означиха. На непознат терен владеехме играта. Не елементарно. Може би това, че искахме успеха най-после ни скова “. „ Нека не хвърляме виновността върху запасите. Идеята бе да влезе изобретателен състезател. Като цяло стояхме добре, поради, че от първата минута изостанахме, не допуснахме втори гол “.

„ Когато бях във Верея, бихме Левски с 2:0 в първия мач, загубихме след това от тях в София 0:1. Сега излизам против „ сините ” с Черно море. Първо би трябвало да се възстановим. Не сме пазили някои момчета съзнателно, само че някои мъчно ще изиграят три мача, като Пепи, Жоро. Ще има промени, нека са за положително. Като цяло би трябвало да сме по-близо до линиите и да сме по-освободени в офанзивата “, приключи Илиев по отношение на идното домакинство на Левски, написа gong.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР