Старши треньорът на Черно море - Илиан Илиев, не остана

...
Старши треньорът на Черно море - Илиан Илиев, не остана
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Срещу Лудогорец трябва да сме на върха на възможностите си

Старши треньорът на Черно море - Илиан Илиев, не остана удовлетворен след равенството на  " моряците " против Беса (Добри Дол) - 0:0 по време на лагера на тима в Турция. Той призна, че има дълбочина в състава, само че липсва качеството измежду запасите на варненци, като акцентира, че отборът търси нападател.

" Не съм доста удовлетворен, необикновен от тези хора, които не играха във вторник. Играха малко и през днешния ден трябваше да се покажат повече с оглед обстоятелството, че останалите бяха на положително равнище. Не съм удовлетворен, че не победихме. Имахме доста обстановки, само че не вкарваме, което си е наша остаряла уязвимост. Нямаме на моменти даже класата за това и не бихме. Това, че играхме преди няколко дни сутринта някои хора повече време, то физически сме добре ", сподели Илиев.

" Като не побеждаваш не е добре. Създаваме обстановки, само че не вкарваме. Търсим нападател, тъй като би трябвало да намерим салдото в играта. Да наваксаме за победи в другарски срещи не е значимо, колкото държанието на терена. Дойдохме тук да забележим по какъв начин сме против положителни съперници и изиграхме мач и половина на положително равнище. Хората, които носят тима, не престават да са добре. Тези, които чакаме да се разсънят, продължаваме да ги чакаме. Не може да изкараме шампионата с 12-13 индивида. Ние дълбочина в състава като хора имаме. Въпросът е хората, които влизат и заменят тези, които непрекъснато играят. Не ги виждам тези хора, тъй че продължаваме по този метод да живуркаме. Къпем се в центъра на Варна, разхождаме се, а други " носят кръста ". Първенството е дълго, картони се натрупат. Има и травми, както се случи с наш футболист. Той сподели, че желае да играе, само че получи неприятна травма. Берг има проблем със страничната връзка, нека да е единствено разтегната ", продължи Илиев.

" Очаквам против Лудогорец да играем по този начин, както последните мачове. За нас спирането не беше положително, само че се надявахме да се появят нови " претенденти за популярност ". Не ги видяхме. Срещу Лудогорец би трябвало да сме на върха на опциите ", показа Илиан Илиев.
 Черно море направи 0:0 с Беса, анулираха чист гол на варненци
Черно море направи 0:0 с Беса, анулираха чист гол на варненци

Ето детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР