Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев говори пред медиите

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев говори пред медиите
Коментари Харесай

Илиев: В последните 30 метра не бяхме толкова настоятелни

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев приказва пред медиите след провалянето с 0:1 от ЦСКА на "Българска войска ". Според него тимът му е отстъпил несправедливо и като цяло проектът му е бил изпълнен от играчите, само че попадението е било това, което е разделило двата отбора.

„ Незаслужена загуба съгласно това, което демонстрираха двата тима. Първото полувреме бяхме по-добрият тим. Второто ЦСКА изравниха играта и на моменти имаха предимство. Този гол ни раздели. Това, което бяхме замислили, всичко което желаех се извърши, с изключение, че в дадени обстановки изключително през първото полувреме не можахме да продължим добре офанзивите “, стартира той.

„ В последните 30 метра не бяхме толкоз настоятелни. Нямаше чак такива обстановки за картони. Бях заставен да върша две промени, тъй като като виждах по какъв начин свири съдията, щеше да изгони и Виктор, и Павел. 50 нарушавания, 8 жълти картона. Изглежда доста, само че нашата концепция беше да играем, а не да ни подвигат картони и да вършим фаулове “, продължи Илиев.

„ Първото значимо нещо е, където и да отидем, да се опитваме да играем добре. Днес на моменти го постигахме. Да затрудним съперника. Постигнахме го. Видяхте каква наслада бе след мача. Бавеха играта. Да принудиш ЦСКА да прави това на „ Армията “, не е елементарно. Следващото е да вкарваме нови български футболисти. Тези неща съумяваме да ги създадем. Ако влезем в първата шестица, ще е добре. Ако не, ще се борим за седмото място и за бараж, който предходната година ни избегна поради COVID-19”, приключи коментара си експертът.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР