Старши треньорът на Берое Николай Киров сподели мнението си след

...
Старши треньорът на Берое Николай Киров сподели мнението си след
Коментари Харесай

Киров: Новите футболисти не си изпълняват уговорките

Старши треньорът на Берое Николай Киров показа мнението си след изгубената контролна среща с Рубин. Заралии отстъпиха на съветския тим с 0:2, а наставникът съобщи, че с сходни инспекции тимът му ще увеличи динамичността си.

Белия разяснява и тематиката с чаканите нови футболисти, които към момента не са се включили към лагера в Турция. Той съобщи, че в случай че не се появят до на следващия ден, отборът ще се насочи към други състезатели. " Като динамичност, единоборства и експанзия има какво да научим от тази контрола. Виждаме по какъв начин сериозните тимове пресират. Имахме много проблеми през първата част, защото градим нова линия на отбраната - първи мачове за нови хора, които не са играли от много време.

Взимаме си поуките, хубаво е да се играят такива темпови контроли. По този метод подвигаме нашата динамичност. Все още нямаме сработката при изнасянето на топката. Бяхме пресирани в нашата третина и много топки ни бяха отнети още там.

Надявам се да подсилим още състава си. Видя се, че на избрани позиции конкуренцията е дребна. Налага се някои хора да играят по 90 минути.Чаканите футболисти не извършват ангажиментите, които имаме с тях. Ако не дойдат, ще се насочим към други състезатели. Предполагам, че някой, който е сред клубовете, не извършва своите задължения. Този проблем би трябвало да се реши през днешния ден или най-късно на следващия ден, с цел да имаме време новите хора да изиграят някоя контрола ", сподели Киров.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР