Старши треньорът на Берое Николай Киров сподели мнението си след

...
Старши треньорът на Берое Николай Киров сподели мнението си след
Коментари Харесай

Николай Киров: Нормално е да има напрежение, когато липсват точки

Старши треньорът на Берое Николай Киров показа мнението си след равенството (1:1) с Хебър от 15-ия кръг на efbet Лига. Заралии остават без триумф под управлението на Белия, а той съобщи, че неналичието на точки се отразява върху напрежението на тима.

" Имаме проблеми както в едната, по този начин и в другата фаза. Няма какво толкоз да се разяснява този дуел, не блестеше с някакво качество. Повече напрежение и директни топки. Това е обикновено, когато липсват точки. До Нова година това е значимото - да съберем допустимо най-вече точки. 
 Хебър и Берое не се победиха в здрав мач, Киров остава без триумф отпред на заралии Хебър и Берое не се победиха в здрав мач, Киров остава без триумф отпред на заралии
Горе-долу всички офанзивни футболисти взеха присъединяване. Проблемът е, че доста по-сериозна, като численост и качество, би трябвало да бъдат играчите в нападателен проект. В началото се получиха няколко шаблона, които тренирахме през седмицата. Последва отмалялост и започнахме да играем на крайник. Трудно изграждахме офанзивите си. 
22  Хебър - Берое
Проблемът, е че стадият е подобен, че не може да се натъртва толкоз и на тренировките. Имаме проблем с хомогенността на състава - прекалено много хора са пристигнали след началото на сезона. Не сме одобрили никой играч, с цел да имаме трансфер. Продължаваме да гледаме. 

Ако се появи играч, който мислим, че може да внесе нещо в офанзива, бихме го привлекли. Лошото е, че още веднъж имаме осъден играч в атакуващ проект и още веднъж ще би трябвало да прекрояваме нещата ", съобщи Киров.

Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР