Майка с разбито сърце твърди, че децата й обичат баща

...
Майка с разбито сърце твърди, че децата й обичат баща
Коментари Харесай

„Децата ми обичат баща си измама повече от мен – обвиняват ме за аферата му“

Майка с разрушено сърце твърди, че децата й обичат татко си машинация повече от нея – и това я раздира като персона. Тя изясни по какъв начин брачният партньор й е живял „ скришен двоен живот “ в продължение на две години, преди да научи за аферата му – само че макар дейностите му децата й имат вяра, че тя е казусът.

В Reddit тя сподели: „ Разбрах, когато приятелката му, която знаеше за мен и децата ни, реши, че й е омръзнало той да се прибира при нас и скрито заяви на приятелите ми за нея. Приятелите ми тогава ми споделиха допустимо най-нежно. Бях смачкан., някогашният и аз си казахме преди доста време, че в случай че другият към този момент не се интересува от брак, ще кажем на другия! Той излъга. "

Жената споделя, че " е направила какво тя трябваше да направи " и подаде молба за бракоразвод, знаейки, че ще бъде по-добре без него. Но пробвайки се да улесни децата си, тя им подсети, че той към момента е техен татко и не би трябвало да избират страни, когато става въпрос за родителите им.

„ Съгласен съм, че не би трябвало да го прекъсват, нито би трябвало...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР