Ако прогнозите за който и да е от дните бъдат

...
Ако прогнозите за който и да е от дните бъдат
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Страната може да се потопи в горещина от 28C - преди „гръмотевичните дъждове“ да завършат уикенда „с гръм и трясък“

Ако прогнозите за който и да е от дните бъдат реализирани, това ще означи най-високата температура за годината до момента. 24,6C (77F), следени в Лондон в четвъртък (текущият най-горещ ден от годината досега), бяха много над месечната междинна месечна температура от 15C (59F) на Met Office.

Но картината се чака фрапантно да се промени в неделя следобяд, когато бяха издадени жълти предизвестия за гръмотевични стихии за огромни елементи от Обединеното кралство, защото синоптиците предизвестяват за „ гръмотевични повреди “ с капацитет за интензивни превалявания.

The предизвестието е в действие от обяд до 22 часа в неделя и обгръща северозападна Англия, по-голямата част от Уелс, огромна част от централна Англия и югозапад.

Изображение: Централен Лондон в четвъртък. Снимка: Пенсилвания

Водещият на Sky News за времето Кърсти Маккейб сподели: „ Уикендът стартира топъл и безоблачен, само че се чака да приключи с гръм и тропот, защото гръмотевичните дъждове идват от запад.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР