С по-топлото време, което най-накрая се появи в Обединеното кралство,

...
С по-топлото време, което най-накрая се появи в Обединеното кралство,
Коментари Харесай

Купувачите възхваляват £9 намирането на Amazon, наричайки го „абсолютен скъпоценен камък за градинарство“ за „перфектна“ зелена морава

С по-топлото време, което най-сетне се появи в Обединеното кралство, не е изненада, че британците бързат да облагородят дома си и градини за лятото. Ако вашият приоритет е да получите по-зелена, по-дълга и по-силна трева във вашите външни пространства, тревно семе за £9 от Amazon се оказва шлагер измежду градинарите.

Sprogs & Dogs Ultra Hardwearing Grass Seed е едно от най-продаваните култивиран помощни средства на Amazon, което сега може да се похвали с над 4000 петзвездни отзива, като купувачите назовават ​​резултатите „ невероятни за трансформиране на изтощени и оплешивяващи тревни площи “. Торба от 500 g Sprogs & Dogs коства £8,99, има и други налични варианти за размер до 20 kg, които варират в цената до 124,99.

Sprogs & Dogs е идеалното решение за фамилии, които търсят обилна, издръжлива ливада, която може да издържи на износването на луди домашни любимци, дейни деца и летни действия. Сместа от тревни семена покълва за 5-7 дни при верните условия на засяване.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР