Старши треньорът на Берое Николай Киров призна превъзходството на Лудогорец

...
Старши треньорът на Берое Николай Киров призна превъзходството на Лудогорец
Коментари Харесай

Kиров: Нищо положително няма след този мач

Старши треньорът на Берое Николай Киров призна превъзходството на Лудогорец след загубата на старозагорци с 0:4 от „ орлите “ в поседния мач от 14-ия кръг на българското състезание.

„ Реално имахме един късмет, няма позитивни неща от този дуел. Искам да се извиня на хората за продукцията ни през днешния ден. Знам, че такава е обстановката, знам, че мъчно ще се противопоставим на тимовете от първата част на класирането. Дано го създадем против отборите от нашата рогозка. Дано успеем да го създадем до Нова година “, съобщи разочарованият Киров минути след края на мача под Аязмото.  
 
„ Знаехме, че в случай че оставим Лудогорец да се приближи до нашата врата, нямаме да имаме късмет. Ние обаче не можехме да пресирамме цялостен мач и откакто се унищожи пресата, се стигна до обстановките и головете “.

„ Нито първата, нито втората топка при първия гол успяхме да спечелим. Трябваше бранителите да се оправят, само че не успяхме “, призна Киров по отношение на попаданието на Бърнард Тепкепей при започване на второто полувреме.

Той дефинира най-сериозните проблеми в Берое: „ Най-вероятно има проблеми от позиция на резултатите. Проблемът не са качествата на състезателите, а процеса на селектиране, защото те са пристигнали в друг стадий. Затова се клатушкаме, само че не можем в този момент да вършим съществени промени. Ще ги имаме тези проблеми до Нова година “.

„ Не е типична позицията за него, само че се оправи добре. Когато си влезе на титулярната позиция, ще се оправя добре. Калоян не знам по кое време ще е подготвен, уповавам се по-бързо да се възвърне. Видяхте, идват двамата чартърен, контузени са, влизат за няколко мача, след това се постанова да излязат и по този начин “, съобщи експертът във връзка контузения Калоян Кръстев и игралия на негово място Божидар Пенчев.

„ Появяват се нови провокации, само че на мен ми е ясно. Имам нужната воля и самообладание и знам, че когато създадем по-хомогенна група нещата ще се трансформират съществено “, приключи треньорът на заралии.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР