Старши треньорът на Берое - Николай Киров, коментира победата над

...
Старши треньорът на Берое - Николай Киров, коментира победата над
Коментари Харесай

Николай Киров: Можеше да вкараме и трети гол

Старши треньорът на Берое - Николай Киров, разяснява успеха над Локомотив София с 2:1.

" Голът, който отбелязахме даде самочувствие на тима. Хубавите неща станаха по-късно попадение. Аз съм споделил, че състезателите им би трябвало малко повече самочувствие в играта с топка. Коригирахме някои неща. На полувремето им споделих умерено да се обръщат и да гледат напред, не всяка топка да се връща обратно. Успяхме да отбележим два гола, можеше и трети ", показа той.

" Винаги, когато има напрежение е малко по-трудно. Има много състезатели с огромен опит и не би трябвало да позволяват това напрежение да им въздейства. Лошото беше, че при едно статично състояние допуснахме доста обикновен гол. Бяхме много постоянни, само че през днешния ден не скачахме добре при статични положения. По това би трябвало да работим в идващите две седмици, тъй като ни следва мъчно посещение за Купата на България "

" Със самите мачове играчите влязоха в по-добре положение, те качествата ги имат. Няма по какъв начин да си позволим да подценяваме Миньор Перник. Те са един от постоянните тимове във Втора лига. Стадионът в Перник е необщителен за гостуващите тимове ", приключи старши треньорът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР