Лутън Таун продължава да бленува участието си в елита на

...
Лутън Таун продължава да бленува участието си в елита на
Коментари Харесай

Лутън пропусна голям шанс, още бленува спасението си във Висшата лига

Лутън Таун продължава да бленува присъединяване си в елита на Англия и през идващия сезон. В откриващ мач на 36-ия кръг от Висшата лига „ шапкарите “ направиха 1:1 против гостуващия Евертън и не престават да са въвлечени в борбата за оцеляване.

Доминик Калвърт-Люин даде задатък на „ карамелите “ от дузпа в 24-ата минута, откакто домакините имаха териториален напън преди този момент, само че ливърпулският отбор дръпна напред в резултата.

Радостта за „ карамелите “ беше прекомерно къса, откакто Елайджа Адебайо изравни резултата седем минути по-късно и зарадва хората на „ Кениуърт Роуд “. В хода на срещата Лутън имаше много положения, посредством които да стигне до финалния триумф в срещата, само че Джордан Пикфорд сподели класа и избави тима си от загуба.

Равенството направи по този начин, че тимът към този момент е с 26 точки на 18-ото място, тъкмо колкото има и 17-ият Нотингам Форест. Все отново Нотингам е с мач по-малко против към този момент изпадналия Шефийлд Юнайтед. Евертън, от своя страна, остана на 15-ото място с 37 точки и узакони спасението си в елита на Англия.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР