Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) - Юлиан Нагелсман, коментира победата

...
Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) - Юлиан Нагелсман, коментира победата
Коментари Харесай

Нагелсман: Не бяхме достатъчно търпеливи

Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) - Юлиан Нагелсман, разяснява успеха на тима му против Пари Сен Жермен с 2:0, която класира баварците във етапа на 1/4-финалите от Шампионската лига. Въпреки безапелационния триумф експертът не спести и някои свои рецензии към възпитаниците си.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
„ През първото полувреме моите играчи не следваха изцяло инструкциите, оставихме на Пари Сен Жермен прекалено много пространство и не бяхме задоволително търпеливи. В съблекалнята на почивката направихме няколко извода, които ни помогнаха да се върнем назад на терена по-организирани. Приложихме игра, която не разреши на Пари Сен Жермен да развие дейностите си. Фактът, че състезател като Килиан Мбапе бе толкоз малко видим, е доказателство, че сме постъпили вярно. “, цитира Lequipe Нагелсман.

Байерн (Мюнхен) е четвъртият тим, който се класира за идната фаза в “турнира на богатите ” след Бенфика, Челси и Милан. Баварците ще научат името на новия си противник чак след седмица, тъй като занапред би трябвало да се позволи развоя от още четири 1/8-финални двойки.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР