Старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес, даде оценка на

...
Старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес, даде оценка на
Коментари Харесай

Шави: Показахме, че можем да страдаме и взехме златни три точки

Старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес, даде оценка на дуела против Атлетико Мадрид. Каталунците завоюваха гостуването си с минималното 1:0 и се изкачиха с три точки преднина на върха в Ла Лига.

" Първият половин час ме убеди, че това е добра концепция, тъй като контролирахме събитията. Голът пристигна точно тъй като имахме числено преимущество в средата на терена и Педри се възползва от това ", разяснява Шави по отношение на тактическата скица на игра.

" Спечелихме златни три точки. Възползвахме се от опциите си. Съперникът си подаваше добре и ни затрудни доста. Важно е, че запазихме " суха " мрежа. След мача с Еспаньол споделих, че заслужавахме повече, до момента в който през днешния ден взехме трите точки, въпреки да не играхме толкоз добре ", добави той.

" Това е значима победа, само че не става дума единствено за трите точки, а за това, че ни дава голяма убеденост за остатъка от сезона. Видяхме, че можем да печелим на сходни игрища, страдайки като семейство... Макар да не играхме толкоз добре, колкото против Еспаньол, през днешния ден показахме, че умеем да страдаме и да измъкнем златни три точки. Ние сме отпред в таблицата и сме главен любимец за купата ", приключи наставникът на Барселона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР