Старши треньорът на Атлетико Мадрид - Диего Симеоне, не успя

...
Старши треньорът на Атлетико Мадрид - Диего Симеоне, не успя
Коментари Харесай

Симеоне сподели причината за отпадането на Атлетико

Старши треньорът на Атлетико Мадрид - Диего Симеоне, не съумя да изведе отбора до полуфиналите в Шампионската лига. “Дюшекчиите ” отпаднаха от Борусия Дортмунд след загуба с 2:4 в Германия, а Симеоне посочи като съществена причина за крайния резултат успеваемостта на Борусия.

“До последно се опитвахме да реализираме задачата си, въпреки че мачът не се разви по метода, по който искахме. Борусия реагира добре, откакто изравнихме. Домакините победиха, тъй като бяха по-настоятелни в наказателното поле ”, разяснява Симеоне.

“Борусия поведе от първото си чисто състояние, а ние пропуснахме нашия късмет. И в края противникът ни се възползва от единствените си обстановки пред вратата ни. При 2:2 те направиха две рискови офанзиви, които приключиха с голове. Старахме се ужасно доста, направихме всичко по силите си, само че не успяхме ”, показа аржентинецът.

“Бяхме близо и можехме да изравним общия резултат, само че Борусия ни превъзхождаше. Когато си изгубил, би трябвало да поздравиш другия тим ”, приключи Симеоне.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР