Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне е спокоен въпреки

...
Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне е спокоен въпреки
Коментари Харесай

Симеоне: Нямаме футболист, който сам да печели мачовете

Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне е спокоен макар неубедителните игри на “червено-белите”. “Срещу Карабах играхме мощно през второто полувреме и трябвaше да победим, само че не се получи. Не бяхме задоволително съответни в завършващата фаза. Имаме мощен тим, който или ще реализира задачите, или няма. Вярвам в работата и във футболистите”, показа Ел Чоло ден преди турнирната среща с Депортиво Ла Коруня.

“Един тим се нуждае от по-голямо усърдие от всички. Ние не подвластен от един състезател. Нямаме футболист, който самичък да печели мачовете”, показа той и някои експерти видяха в тези негови думи нападки към Антоан Гризман.

“Очакваме Коке и Караско допустимо най-скоро. (…) Фернандо Торес тренира доста добре, взе участие с възторг и се готви за момента, в който ще е нужен и треньорът ще го повика”, сподели още Симеоне.

Атлети гостува на “Риасор” на следващия ден от 17,15 часа наше време. Примера дивисион 11 кръг, неделя 5 ноември  Депортиво Ла Коруня 21:00предстои  Атлетико Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР