Старши треньорът на АПОЕЛ Никозия Софронис Августи показа уважение към

...
Старши треньорът на АПОЕЛ Никозия Софронис Августи показа уважение към
Коментари Харесай

Треньорът на АПОЕЛ: Длъжни сме да отстраним Ботев

Старши треньорът на АПОЕЛ Никозия Софронис Августи сподели почитание към отбора на Ботев Пловдив преди реванша сред двата отбора от втория прелиминарен кръг на Лигата на конференциите. Наставникът на кипърския тим призна, че българският състав разполага с качествени състезатели, само че остана уверен в класирането на своя отбор за идната фаза на шампионата след нулевото тъждество в първата среща в София.

"Готови сме за мача. Ще играем на нашия стадион, пред нашите почитатели и сме длъжни да отстраним Ботев. Наясно сме, че няма да ни е елементарно. Трябва да бъдем доста деликатни и съсредоточени. Планът ни е да ограничим пространствата пред състава на гостите, тъй като знаем, че това е рисков тим, който разполага с качествени футболисти ", разяснява треньорът на АПОЕЛ.

"Ботев играе доста добре на контраофанзива и би трябвало да сме подготвени за това. Ние обаче също разполагаме с класни играчи, които към този момент се намират в по-добро физическо положение, спрямо първия дуел в София, тъй като това беше първият ни формален мач за сезона. Убеден съм, че футболистите, които ще излязат на следващия ден на терена от първата минута, ще бъдат подготвени на 100 % ", добави той.

"Видях доста положителни неща от моя тим в първия дуел в София. Свършихме добре своята работа, спазвахме тактическа дисциплинираност и не дадохме благоприятни условия на Ботев да основава положения пред нашата врата. Утре обаче би трябвало да бъдем по-агресивни, по-креативни, да пресираме високо и по този начин да затрудним съперника. Това ще бъде основно в утрешния мач ", приключи Августи.

Срещата сред АПОЕЛ и Ботев Пловдив е на следващия ден (28 юли) от 20:00 часа на стадион "GSP ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР