Старши треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов има само

...
Старши треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов има само
Коментари Харесай

Само един проблем в Академик Бултекс 99 преди плейофите

Старши треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов има единствено един проблем преди първия четвъртфинален плейоф в НБЛ против Ямбол. Двубоят е в събота от 18.30 часа в комплекс СИ²ЛА в Пловдив. Един от главните изпълнители Васил Бачев продължава да бъде под въпрос за мача, откакто не игра и в последната среща от постоянния сезон против Берое. Бачев страда от разтежение и сега организира процедури. Всички останали в пловдивския отбор са здрави.

" Фаворити сме в конфликта, само че това не значи, че ще подценим Ямбол, в противен случай – отговорността е още по-голяма. Очакваме сложен дуел, ще излезем оптимално съсредоточени ", разяснява Асен Николов. Играе се до 2 победи от 3 мача, втората среща е на 30 април в понеделник от 18 часа в Ямбол, като управлението на клуба е готово да обезпечи рейс за почитателите, искащи да поддържат тима в гостуването.

Ако се стигне до трети конфликт при разменени победи - той отово ще бъде в Пловдив на 2 май, сряда от 18.30 часа. Шефове, играчи и треньори чакат публиката да изпълни залата в първата среща в събота и да даде спомагателни сили на отбора в сложното тестване. Класиране за полуфиналите на шампионата би било невиждано достижение в историята на Академик Бултекс 99.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР