Водещата на Fox News Лора Инграхам казва, че президентът Байдън

...
Водещата на Fox News Лора Инграхам казва, че президентът Байдън
Коментари Харесай

ЛОРА ИНГРАХЪМ: Байдън реши, че бъдещето му зависи от подкрепата на твърдата левица

Водещата на Fox News Лора Инграхам споделя, че президентът Байдън ще последва твърдата левица преди изборите в петък на " "

ЛОРА ИНГРАХЪМ: И по този начин, угризенията на купувача, които се процеждат от „ Никога-Тръмпър “ и даже от някои остарели демократи, са действителни. Дори гордостта им да не им разрешава да признаят, че са сбъркали, ние знаем истината. Те се убедиха, че остарелият Джо може да управлява радикалите, само че в този момент радикалите управляват него. Но тук, в „ The Angle “, постоянно сме знаели, че слага Байдън на първо, последно и постоянно място.

 

Джо Байдън реши, че бъдещето му зависи от поддръжката на твърдата левица. Виждал е по какъв начин наподобява, когато колежаните се взривяват, и е ужасяващ. Не че това ще продължи, само че радикалите ще го преследват. Нищо, което споделят " Никога-Тръмпъри ", няма да има значение. Той ще последва AOC и Ilhan Omar и останалата твърда левица, тъй като те ръководят тези дни и ще продължат да го ръководят, до момента в който не бъдат победени.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР