Старши треньорът на АЕК (Ларнака) Иманол Идиакес смята, че трудностите

...
Старши треньорът на АЕК (Ларнака) Иманол Идиакес смята, че трудностите
Коментари Харесай

Треньорът на АЕК: Ще бъде тежко, защото Левски е доста силен отбор

Старши треньорът на АЕК (Ларнака) Иманол Идиакес счита, че компликациите при елиминирането на молдовския Петрокуб на старта на квалификациите в Лига Европа ще оказват помощ на тима в срещите с Левски от втория кръг от пресявките в конкуренцията.

Περιγραφ και φωτορεπορτζ στον ακλουθο σνδεσμο.
https://t.co/fEFbcdJ25R pic.twitter.com/lae0EKzNUp
— AEK Larnaka (@AEK_LARNAKA) July 18, 2019
Кипърците започнаха с две победи с по 1:0, като вкараха при започване на първата среща и в края на реванша.

АЕК приема Левски на 25 юли, а реваншът на " Герена " е седмица по-късно.

" Първо ще починем и ще се възстановим, а от на следващия ден започваме да мислим за идващия ни противник. Ще се опитаме да вземем преднина от първия ни домашен мач. Очаквам сложен мач и нова среща с добър съперник. Знаем, че ще бъде по-тежко, тъй като Левски е много мощен тим. Това, че имахме компликации в някои моменти против Петрокуб, ще ни помогне против Левски ", съобщи испанският познавач.

Той счита, че АЕК справедливо е постигнал триумф в първия квалификационен кръг.

" Радвам се, че се класирахме и постигнахме две победи. Не мисля, че остана подозрение, че ние бяхме по-добри и в двата мача. Петрокуб игра с петима в отбрана и много плътно в личната си половина. Не ни остави доста пространства, а освен това състояние постоянно е мъчно да вкараш. Знаехме, че няма да е елементарно и в реванша. Започнахме добре, доминирахме и създадохме някои обстановки. Петрокуб ни чакаше на контраатаки. През второто полувреме те се пробваха да ни притиснат, в един миг ние загубихме контрола върху мача, само че последователно още веднъж намерихме играта си. Чакахме своя късмет за гол и той пристигна в последната минута. Доволен съм ", разяснява Идиакес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР