Старите порядки си отиват на 13 юли, идва дипломация и

...
Старите порядки си отиват на 13 юли, идва дипломация и
Коментари Харесай

Искате промяна в живота? Най-важните дати за 2023

Старите порядки си отиват на 13 юли, идва дипломация и нови другарства Плутон крепко ще раздруса аналоговите хора
Когато би трябвало да се дефинира каква ще е годината, от древността астролозите гадаят най-много по затъмненията. И по-точно по осите на зодиите, по които това се случва. Именно те са индикацията за областите, в които ще се правят главните промени и къде Вселената ще сложи своя акцент.

2023 година се обрисува много сложна,защото през идващите 12 месеца кармичната ос на затъмненията ще бъде сменена.  През 2022 година оста на затъмненията се движеше по знаците на Телец и Скорпион и естествено тематиката на годината беше тази на Телеца - запаси, самокритика и финанси, както и на Скорпиона - военни каузи, въпроси за заместничество, заеми и прочувствена обвързаност.
--> Съдбата се обръща на св. Гавриил
На 13 юли 2023 година, в деня на Св. Гавриил, всичко това свършва. Идва новата ос - под знаците на Везни и Овен и главната тематика в света се промени фрапантно, а хората ще би трябвало да се сбогуват с всички остарели връзки и съглашения в работа(което е особено за Овен), както и да  стартират да работят по нови планове в региона на професионалното развиване и на персоналното си благополучие (което е основата на Везните)

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР