Старая се да мисля хубаво за хората. Честно. Фокусирам се

...
Старая се да мисля хубаво за хората. Честно. Фокусирам се
Коментари Харесай

Прочетете това, когато страдате заради предателство

 тъжно момиче

Старая се да мисля хубаво за хората. Честно. Фокусирам се върху хубавите моменти, пробвам се да съчувствам на проблемите им, пробвам се първо да обичам, а не да осъждам. И несъмнено не ми се получава, както при всички.

Имам дефекти с размер на планета. Но се старая постоянно да се оправдавам, да правя оценка себе си, да съзнавам грешките си. Все отново и това е личностно развиване, нали? Но за жалост колкото и да се опитваме да виждаме положителното в другите, другите не виждат положителното в нас. Всичко, което можем да направляваме са единствено личните действия. И нищо друго.

Така че когато най-хубавият ви другар ви забие нож в гърба, когато сътрудникът ви е изневерил, когато родителите ви не ви схващат. Когато хората, които обичате, се държат просто извънредно и ви оставят с разрушено сърце, вие би трябвало да разберете, че: това не е по ваша виновност и не го заслужавате.

Без значение какво ви приказват, вие не сте заслужили сходно отношение. И не би трябвало да прекарвате безсънни нощи, пробвайки се да разберете какво не сте създали вярно, с цел да заслужите такова изменничество, с цел да преживеете такива душевни страдания.

Постъпките на хората са си техни действия. Ние сме виновни за това по какъв начин се държим с другите. И е елементарно да се каже: „ Тя ме предизвика “, „ Той ме накара да се държа толкоз неприятно “. Не. Всеки има избор. И хората, които са ви разрушили сърцето, също са имали избор. И те просто са създали погрешен избор.

За страдание, не всеки има смелостта да се извини за неприятните си действия. Всъщност, множеството хора в главата си са в положение даже да оправдаят всяка свирепост, която са ви създали.

В своята глава те си мислят, че вие сте отговорни. Че вие сте се държали неуместно. Че вие сте сглупили. Но реакцията ви може да бъде красноречива.

Моля ви, не им позволявайте да мислят другояче. Ето какво би трябвало да помните, когато ви предадат тези, на които сте се доверявали повече от всичко: виновността не е ваша. Колкото и мощно да се пробват да ви убедят в противното.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР