Стараем се да останем здраво стъпили на земята, заяви селекционерът

...
Стараем се да останем здраво стъпили на земята, заяви селекционерът
Коментари Харесай

Ясен Петров: Публиката във Флоренция ни изпрати с аплодисменти |

Стараем се да останем крепко стъпили на земята, съобщи селекционерът на България Ясен Петров при завръщането на родните национали от Флоренция, където „ лъвовете “ направиха влиятелно тъждество 1:1 с европейския първенец Италия в международна подготовка.

" 2-3 часа спах нощес. Радвам се, за което, все пак се стараем да останем крепко стъпили на земята, тъй като пътят е доста дълъг и сложен. Не желая това да ни замъглавя съзнанието, ние би трябвало да продължим по същия път с този тим.

Трябва да надграждаме и изключително в нападателен проект да демонстрираме по-добра игра. Още като пристигнахме, отношението към нас беше извънредно, преди мача се видяхме с Манчини и Виали. След мача на потегляне с рейсовете, флорентинската аудитория ни ръкопляскаше, аз такова нещо не бях виждал.

Да ви кажа почтено, раздадоха се до край, на всички е ясно какъв брой страховит тим е Италия, това е футболна страна – ние сме дребна страна, която в един миг спря победната им серия, макар че серията им без загуба стана 35 мача – това ще помогне на момчетата да си повярват, уповавам се във времето да се развият.

Това е основата да надграждаме. Когато изравнихме, аз не съм по статистиката, само че от доста дълго време България не беше отбелязвала в Италия, последният гол беше при загубата с 2:3. От доста дълго време не сме взимали точка, за мен това е радостно.

Изтриваме от дъската това, което се случи през вчерашния ден и насочваме вниманието си към мача с Литва, където нашето предпочитание е да вземем три точки. Естествено, няма какво да разясня, следва ни друг мач. Ще създадем всичко допустимо, въпросът е, че при Литва е същото, те също играха и би трябвало да пътуват.

Нашият медицински екип е на извънредно положително равнище, естествено ще създадем някои ротации, ще освежим някои линии, уповавам се и Тошко Неделев да е възобновен – имаме една възстановителна подготовка и по-късно ни следва още една преди мача “, приключи наставникът на „ трикольорите “ преди неделното домакинство на Литва на Националния стадион от 19:00 часа.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР