Стара Загора. От днес започнаха ремонтните работи по поддържане на

...
Стара Загора. От днес започнаха ремонтните работи по поддържане на
Коментари Харесай

Започва ремонт на проблемни пътни участъци в Стара Загора

Стара Загора. От през днешния ден започнаха ремонтните работи по поддържане на уличната мрежа в Стара Загора. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . „ Положителните дневни температури и очертаващото се трайно стопляне разрешава стартирането на настоящи поправки по запълване на образували се дупки през зимния сезон по пътното платно, както и поправяне на дъждоприемни и ревизионни шахти “, оповестиха от дирекция „ Строителство и вложения “ в Община Стара Загора.

Дейностите започнаха от ул. “Августа Траяна “ на изток от бул. “ Св. Патриарх Евтимий “ и по график ще се продължи работата по улиците “ Промишлена “, „ Войвода Стойчо Черногорски “, „ Христина Морфова “ и всички проблематични сектори. „ След зимния сезон е одобрена процедура да се обиколи уличната мрежа и по основните и второстепенни артерии да се дефинира кои съответно да бъдат ремонтирани “, прецизираха още от локалната администрация.

Общата повърхност по изкърпването на улиците, която ще бъде актуализирана посредством фрезоване, полагане на гореща асфалтова примес и уплътняване, е 12 000 кв. метра.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР