Стара Загора. Най-дългоочакваното шесто издание на Beerфестът“ в Стара Загора

...
Стара Загора. Най-дългоочакваното шесто издание на Beerфестът“ в Стара Загора
Коментари Харесай

Шесто издание на „Beerфестът“ в Стара Загора беше открито на поляната до парк „Загорка“

Стара Загора. Най-дългоочакваното шесто издание на „ Beerфестът “ в Стара Загора бе намерено нощес на поляната до парк „ Загорка “. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Традиционният бирен фестивал се завръща през тази година, с цел да донесе празнично въодушевление на жителите и гостите на града. Община Стара Загора и пивоварна " Загорка " са подготвили извънредно богата музикална стратегия, качествено обичайно и крафт питие и доста изненади, на които ще могат да се насладят посетителите в продължение на четири дни.

Музикалната стратегия стартира в 19.00 ч. със старозагорските виртуози на фънк и соул музиката – Overground Brass Band, които публиката в града помни и от предходните издания на „ Beerфестът “.
После на сцената се качиха огромните български гении Любо Киров и Михаела Маринова, които изпяха най-новите си шлагери пред екзалтираната аудитория. В репертоара им бе включен и саундтракът, основан за български филм – „ Сериал “ в осъществяване на Михаела Маринова, както и последният сингъл, въодушевил идния албум на Любо Киров – „ Целуни ме “. Феновете се потопиха в магията от взаимното им осъществяване „ Мога “ и се любуваха на обичани и добре познати песни.

Днес феновете на хип-хоп културата, ще се насладят на различните и ъндърграунд бийтове на Без компромис (Sistah и DJ Skill). Любителите на freestyle детайлите ще станат очевидци на необикновено скреч батъл шоу сред DJ Skill и DJ Stevie G. Сцената ще „ вдигне пердета “ и за по-класическите в хип-хоп музиката в България – Лора Караджова и Кристо, а вечерта ще закрие (р)еволюционният 100 кила.

Светльо Витков, Кольо Гилъна и Ерол Ибрахимов, познати още като Група Екс, са част от програмата на 4 септември, събота, когато ще зарадват публиката с познатите шлагери на Хиподил, Контрол и Уикеда. Преди тях сцената ще завладяват старозагорската група Иво Руев Бенд 69 и врачаните от Докторс Гого Бенд.

В последната музикална вечер - неделя, 5 септември, огромните български имена в рока – „ Фондацията “ в състав Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов, Венко Поромански и Дони ще зарадват старозагорци. Специални посетители, които ще се причислят към тях, са Наско от Б.Т.Р., Звезди от АХАТ и Славин Славчев. Вечерта ще открият старозагорската група Rockstage, като феновете на класическия рок ще посрещнат и Диана Експрес.

Beerфестът се организира още от 2015 година и през годините последователно се трансформира в доста значима част от календара със събития на Стара Загора. Негови уредници още от старта му са Община Стара Загора пивоварна Загорка.Заедно с богатата музикална стратегия.

Гостите на събитието ще могат да се включат и в разнообразни активации и игри от откриването в четвъртък до неговия край в неделя. Специална зона за релакс чака най-слънчевите бирени запалянковци. Те ще могат да премерят сили в безвъзмездни дуели по джага или просто да се насладят на споделените моменти с другари в ъгъл за отдих на една от най-любимите за българите бири – „ Ариана “. Бирата, „ направена от слънце “, ще им даде опция да усетят позитивната сила на слънцето, тъй като част от силата, с която се зареждат мебелите в зоната е получена непосредствено от слънцето, чрез мини слънчева апаратура до самия ъгъл.

Всички, които желаят да запечатат паметни моменти от своето емблематично преживяване, ще могат да създадат своя истинска фотография или селфи на особено обособена фото рамка и да запазят „ Доброто тук “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР